Да скорей всего сине-красный провод Remote Signal (Data) идет к блоку CAS так как у меня все остальное работает кроме пульта. Скоро на замену масла ехать, провод массы еще менять и немного по мелочам, надеюсь там сразу посмотрим на жгут и антену в целом.
Справа ў тым, што калі ў цібе падобнае ж, што было і ў міне, то там німа на што глядзець - хіба паглядзіш, што не заліта вадою, але здаецца залівае антэну радыё.
Так там нічога не убачыш, адно можна празваніць, ці праўда провад абарваўся. Трэба рэзаць гофру і рабіць устаўку проводкі, і хутчэй за ўсе ўсяго жгута, а не аднаго дрота.
Павінны быць рэмкамплекты на гэты жгут, але як я зразумеў, мяняецца ен амаль увесь, са старымі стыкуецца у районе правага боку кузава. Там тыпа паталок практычна знімаць трэба, каб па новай яго ўпіхнуць.
Я рэзаў гофру і рабіў доугія ўстаўкі на заломаныя правады. У гофры гузакі залітыя тыпа герметам. то я не чапаў тое, што ідзе на крышку, рабіў скрутку, стары провад выцягваў у бок кузава, з матюкамі прапіхвау свой новы, за гофрай рабіў другую скрутку, запраўляў яе ў дзірку кузава, недзе пад паталок. Больш меньш можна далезці нарамальна, каб запаяць скрутак і тэрмаўсадку адзець.
Сообщение отредактировал YasX: Сегодня, 14:26