Очередной отжиг
Отправлено 28 Июнь 2007 - 11:02

Отправлено 28 Июнь 2007 - 11:22
Это обычная очепятка , которых на форуме "пруд пруди" ... Буду теперь более осторожным в написании , простите великодушно , я наверное испортил вам ужин ...Кстати, слово "аккция" пишется с одним "к" - но поскольку оно из швивой европы (латинского происхождения) - тебе простительно не знать. Но ты лучше употребляй местные, простые, понятные слова. Которые можешь запомнить как пишутся ;)
По поводу спиртных напитков ... Пью в основном местные(постсоветских республик) напитки , потому как предпочитаю водку , и считаю что , она получше вшиво-европейской ... , кстати хотел добавить , "шкварку" тоже иногда ем и абсолютно этого не скрываю ... Извините , что потревожил Ваше Европейское Величиство ....
Отправлено 28 Июнь 2007 - 12:44
Это обычная очепятка , которых на форуме "пруд пруди" ... Буду теперь более осторожным в написании , простите великодушно , я наверное испортил вам ужин ...
По поводу спиртных напитков ... Пью в основном местные(постсоветских республик) напитки , потому как предпочитаю водку , и считаю что , она получше вшиво-европейской ... , кстати хотел добавить , "шкварку" тоже иногда ем и абсолютно этого не скрываю ... Извините , что потревожил Ваше Европейское Величиство ....
БУА-А-ГА-ГА-ГО!!!

...из швивой европы... (с) Царап (All Rights Reserved)
Отправлено 28 Июнь 2007 - 12:56
Отправлено 30 Июнь 2007 - 07:37
Отправлено 30 Июнь 2007 - 07:58
Отправлено 30 Июнь 2007 - 08:51
Я прислушаюсь к Вашему советуя считаю, что руководство гаи проявляет европейский образ мысли, не пытаясь делать вид, что ночью на трассах нет телок.
Лиле советую избавится от подросткового максимализма.
всем пис, жгите далее )

Про ГАИ упала под стол

жгите далее (с)

Отправлено 30 Июнь 2007 - 09:20
это от того, что ты дитя нашей дикой страны.Про ГАИ упала под стол
где никогда не будет лавпарада )
и заветы Ильича живы как никогда.
Отправлено 01 Июль 2007 - 03:39
И угораздило же меня тут родиться, эх, одно расстройствоэто от того, что ты дитя нашей дикой страны.
где никогда не будет лавпарада )
и заветы Ильича живы как никогда.

Отправлено 02 Июль 2007 - 10:43
Отправлено 04 Июль 2007 - 09:20
у чилавека дифицит апщения просто....)))и тут она. ну пестец
Отправлено 11 Июль 2007 - 09:53

Прикрепленные файлы
Отправлено 11 Июль 2007 - 09:54

Отправлено 09 Август 2007 - 09:26
“Па трасе ехаў італьянец, абагнаў начальніка Упраўлення ўнутраных спраў Брэсцкага аблвыканкама. Той, натуральна, паведаміў на бліжэйшы пост ДАІ пра тое, што аўтамабіль абагнаў яго на вялікай хуткасці”.
На вялікай хуткасці - гэта мякка сказана. Джып БМВ, якім кіраваў італьянец, разагнаўся да хуткасці ў 258 кіламетраў за гадзіну! І гэта пры дазволенай хуткасці ў 120 км/г! Праўда, па патрабаванні даішнікаў кіроўца, які быў абсалютна цвярозы, спыніў машыну і пачаў эмацыянальна тлумачыць, што спяшаецца хутчэй прайсці пашпартны кантроль…
Італьянец выслухаў тлумачэнні інспектара, заплаціў штраф, але, як паведамляе газета “Беларусь Сегодня”, у раёне Кобрына ізноў на шалёнай хуткасці абагнаў аўтамабіль з апазнавальнымі знакамі беларускай міліцыі. Відаць, з першага разу да італьянца не дайшло, і… Яго ізноў аштрафавалі!
“На трасе шмат замежнікаў, - кажа суразмоўца з брэсцкага ДАІ. - Наказваюць усіх: і расіян, і немцаў, якія едуць на радзіму, з радзімы… Трапляюцца і нецвярозыя замежныя грамадзяне”.
Сёлета ўжо 50 ДТЗ на “брэсцкай” трасе адбылося па віне кіроўцаў транзітнага транспарту. 13 чалавек загінула, 59 паранена. Кіроўцы былі нападпітку ў 8 выпадках.
http://news.tut.by/society/92466.html
Отправлено 09 Август 2007 - 09:31
гаишнеги палиглоты??Італьянец выслухаў тлумачэнні інспектара, заплаціў штраф, але, як паведамляе газета “Беларусь Сегодня”, у раёне Кобрына ізноў на шалёнай хуткасці абагнаў аўтамабіль з апазнавальнымі знакамі беларускай міліцыі. Відаць, з першага разу да італьянца не дайшло, і… Яго ізноў аштрафавалі!